Programma

Nick Klyne biedt mensen troost met TopSong 'How Do You Feel'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nick Klyne biedt mensen troost met TopSong 'How Do You Feel'

Vorige week primeurde Klyne zijn nieuwe single 'How Do You Feel' tijdens Stenders Platenbonanza. Het nummer is aankomende week NPO Radio 2 TopSong.

De muziekwereld is niet nieuw voor Nick Klyne. Hij en zijn jeugdvriend Ferdous Dehzad braken in 2018 door onder de naam Klyne. Hun nummer 'Paralyzed' werd opgepakt door BBC en ze stonden zelfs in het voorprogramma van Years & Years. Ondanks dit grote succes begon een solocarrière te kriebelen en besloten de mannen in 2018 hun eigen weg te gaan. In juni dit jaar bracht hij zijn eerste single 'Rain On Your Parade' uit, waar hij ook de TopSong mee binnen wist te slepen. Komende week is het de beurt aan zijn nieuwste single 'How Do You Feel'.

Autobiografisch nummer

'How Do You Feel' is erg speciaal voor Nick Klyne, omdat het een autobiografisch nummer is. "Nadat ik op goede voet uit elkaar was gegaan, zat ik vast in een storm tussen mijn gedachten en meningen. Ik dacht teveel na over elk detail over ons verleden en vroeg me af of de relatie zou zijn beëindigd als ik dingen anders had gedaan", laat hij op Facebook weten. Hij hoopt met zijn nummer mensen troost te bieden die hetzelfde meemaken.

Vorige week speelde hij 'How Do You Feel' live in Stenders Platenbonanza:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luister de TopSong van Nick Klyne in onze speciale Spotify-playlist:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: management Nick Klyne

Ster advertentie
Ster advertentie