Programma

Glennis Grace in 30 MINUTEN RAUW: 'Ik ben geen lastig wijf'

  1. Nieuwschevron right
  2. Glennis Grace in 30 MINUTEN RAUW: 'Ik ben geen lastig wijf'

In de eerste aflevering van een nieuw seizoen 30 MINUTEN RAUW schuift Glennis Grace aan tafel bij Ruud de Wild.

Samen met Glennis praat Ruud een halfuur lang over haar jeugd, carrière, avontuur in Amerika en het zijn van een 'lastig wijf'. Dat laatste is iets wat Glennis vaak te horen krijgt. Maar volgens haar hebben ze het niet bij het rechte eind: "Ik ben geen lastig wijf. Mensen denken dat wel van mij, vooral mannen. Ik krijg dat vaak te horen: 'Volgens mij ben jij echt lastig'. Ik denk dat mensen het vaak heel lastig vinden als je eerlijk bent en je hart op je tong hebt", zegt ze.

Glennis in America's Got Talent

Verder komt ook haar Amerikaanse avontuur aan bod. In 2018 deed Glennis mee aan de talentenshow America's Got Talent. Deze kans bood haar het buitenlandse podium waar ze altijd al van droomde. Ze grijpt uiteindelijk naast de felbegeerde titel, maar weet toch een vijfde plek te bemachtigen. Volgens Glennis ging het haar ook niet om de winst: "Ik was vooral heel nieuwsgierig was Simon Cowell van mij zou vinden. Ik wilde ooit voor die jury staan en kijken wat hij zou zeggen. Het was leuk geweest als er daarna meer was gebeurd, maar Amerika is niet mijn prioriteit."

Luister hieronder naar de hele aflevering:

#1 - 30 MINUTEN RAUW met Glennis Grace (S06) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

HOE TE BELUISTEREN?

Je kunt afleveringen van 30 MINUTEN RAUW beluisteren in onze gratis NPO Radio 2 app en via je favoriete podcastplatform. Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

DE WILD IN DE MIDDAG

Je hoort Ruud de Wild elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild In De Middag op NPO Radio 2.

De Week van de Podcast

Van zondag 25 t/m zaterdag 31 oktober viert de NPO De Week van de Podcast. Bekijk het complete aanbod van NPO Radio 2 en luister naar één van onze podcasts op jouw favoriete platform.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie