Programma

Bennie Jolink stopt niet

  1. Nieuwschevron right
  2. Bennie Jolink stopt niet

Onzekerheid vandaag voor de Normaal-fans in Nederland. Stopt zanger Bennie Jolink wel of niet met de band? Een duidelijk antwoord blijft uit.

Halve apotheek

De 68-jarige zanger heeft nog geen definitieve beslissing genomen over zijn toekomst, dat zegt het managment van Jolink tegen de website NU.nl. Het leek er op dat de zanger zou stoppen na de laatste tour van de band, dat is te lezen in een interview in het AD. "De dag van het optreden lig ik in bed en bad, zonder brood, en moet ik eerst een halve apotheek tot me nemen", vertelt hij het AD. "Daarom stop ik ermee. Helemaal. Ik riep eerst nog: geen veldtochten meer, maar nu zeg ik: Het is over en uit. Ik kan niet zeggen hoe ik me over een week voel, laat staan over een halfjaar. Daarom ga ik die verplichtingen niet meer aan.''

Doorgaan

Het managment van Jolink komt vandaag met hun eigen verhaal richting NU.nl, zij vinden de uitspraken te stellig. "We weten niet of de uitspraken niet goed zijn opgeschreven of verkeerd geïnterpreteerd, maar Jolink heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst", aldus het management van Normaal. "De band gaat het wel rustiger aan doen en in 2016 nemen ze een sabbatical, maar pas daarna wordt er een beslissing genomen over de toekomst van de band."

Ster advertentie
Ster advertentie