Programma

Annemieke spreekt WIDM-finalisten in extra lange podcastaflevering

  1. Nieuwschevron right
  2. Annemieke spreekt WIDM-finalisten in extra lange podcastaflevering

Afgelopen weekend werd de mol ontmaskerd in de finale van Wie Is De Mol?. Annemieke spreekt de drie finalisten in een extra lange aflevering van de officiële Wie Is De Mol? Podcast.

Eindelijk mochten Tygo, Nikkie en Jeroen alles vertellen over hun grote avontuur in Italië. Zo gaat Tygo na hoe hij reageerde toen hij gebeld werd met de vraag of hij nog een keer aan het programma mee wilde doen: "Eerst dacht ik, nou het zal wel. En toen zei ik: 'Maar meen je het?'" Nadat hij het antwoord had hoefde hij er niet lang meer over na te denken. Hij zei meteen: "Ik ben heel druk maar ik ga alles schuiven zodat ik kan."

De grootste molactie

Jeroen heeft dit seizoen in veel verschillende situaties de kans gepakt om te mollen, maar één van zijn acties was wel erg gedurfd. In de eerste aflevering haalt hij namelijk de vrijstelling uit alle bakjes van de kandidaten, terwijl ze met de rug naar hem toe luisteren naar advies van oud-mollen. Hoe zorgde Jeroen ervoor dat hij deze actie geruisloos kon uitvoeren? Hij vertelt: "In mijn knie heb ik als ik een stap zet een knakje. Dus ik heb de hele tijd achter die deur als een soort ooievaar met één knie omhoog staan wachten, zodat hij niet zou gaan knakken als ik de eerste stap zou zetten."

Benieuwd wat Nikkie tijdens deze opdracht dacht toen ze zich omdraaide en Jeroen zag? Bekijk dan het fragment hieronder:

Foto omslag: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie