Programma
AVROTROS

BLØF neemt je mee op muzikale reis naar Japan in nieuwe Barts Classic Track

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. BLØF neemt je mee op muzikale reis naar Japan in nieuwe Barts Classic Track

In deze nieuwe Barts Classic Track zit Bart samen met de mannen van BLØF in de Wisseloord Studios. Ze duiken in het ontstaan van grote hit Aanzoek Zonder Ringen, afkomstig van het bijzondere album Umoja.

Ruim 20 jaar geleden begint BLØF aan een wereldreis om een album op te nemen met allerlei gastmuzikanten. Voor de track Aanzoek Zonder Ringen maken ze een tussenstop in Japan, waar de heren een samenwerking beginnen met de beroemde drumgroep Kodō. Het resulteert in de grote hit zoals we die nu al jaren kennen.

Bart bespreekt met de band natuurlijk de basis en tekst van het liedje, maar ook de opvallende stilte in de plaat, hoe het mysterieuze BLØF-akkoord precies in elkaar zit, én is het je ooit opgevallen dat er krekels te horen zijn in dit liedje?

Bekijk hier Barts Classic Track NL #31: BLØF - Aanzoek Zonder Ringen

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De video is slechts een gedeelte van de opnames. De uitgebreidere podcast vind je onder de naam ‘Barts Classic Track’ op Apple Podcasts, Spotify en in de NPO Radio 2-app! Of luister hieronder:

#29 - BLØF - Aanzoek Zonder Ringen - Barts Classic Track

Abonneer je op de podcast en luister ook gelijk de volledige opnames van onder andere Ilse DeLange, De Dijk, Armin van Buuren en Golden Earring!

Meer Classic Tracks video's van Bart vind je in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL.

AAN DE SLAG!

Je hoort Bart Arens elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur met Aan De Slag! op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie