Programma

Melancholische single met typische Blackbird-sound verkozen tot TopSong

  1. Nieuwschevron right
  2. Melancholische single met typische Blackbird-sound verkozen tot TopSong

Blackbird, ook wel de Limburgse Merel Koman, bracht in maart haar debuutalbum Blackbird uit. 'I'm Like You' is de derde single van het album en bezorgt Blackbird voor de vierde keer de TopSong.

Melancholisch, een sixties vibe en de typische sound van Blackbird. 'I'm Like You' heeft het allemaal. In een interview met Maxazine vertelt Merel dat de track een bedankje is aan haar moeder en dat ze klaar is om losgelaten te worden: "'I'm Like You' gaat over dat je alles aankan, wat er ook op je afkomt in het leven. Het is een ode aan mijn ouders, met name aan mijn moeder. Ze heeft me geleerd om liefdevol en sterk te zijn, door haar ben ik de veerkrachtige vrouw die ik nu ben. Ze heeft me klaargestoomd voor de echte wereld en me geleerd dat ik nooit moet opgeven. Ik ben er klaar voor."

En hopelijk jij ook, want je hoort het nummer aankomende week extra vaak op NPO Radio 2.

Merel neemt gillend de TopSong in ontvangst

Bart Arens mocht het goede nieuws aan Merel vertellen. Die nam letterlijk gillend de TopSong in ontvangst: "Ik kan wel janken van blijdschap!".

Blackbird neemt gillend de TopSong in ontvangst

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

BELUISTER ALLE TOPSONGS

Wil je 'I'm Like You' of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Huub Verwey

Ster advertentie
Ster advertentie