Programma

Stop reguliere Spijkers

  1. Nieuwschevron right
  2. Stop reguliere Spijkers

Slecht nieuws: zaterdag 14 juni is de laatste reguliere Spijkers te horen. Goed nieuws: Zomerspijkers begint vanaf zaterdag 21 juni.

The Kik

De laatste reguliere Spijkers met Koppen wordt afgesloten met een optreden van The Kik, een Nederlandse beatgroep. Met 'Simone' had de band een bescheiden zomerhit te pakken, maar op het podium zijn ze minder bescheiden en geven een fijn showtje weg.

Arie Slob blikt terug

SP-Leider Emile Roemer komt langs om over het WK en de opstelling van het kabinet te praten. Ook Arie Slob (ChristenUnie) schuift aan en blikt terug op het parlementaire jaar.

Lieve meisjes en een tuktuk

Rik Kuiper schreef “Lieve meisjes, heel gewoon”, een boek over de eerste succesvolle Nederlandse operatie van een Siamese tweeling. En reisjournalist Aranka van der Pol reisde drie maanden met haar hond in een tuktuk naar Portugal en interviewde wijnboeren, politici en hoteleigenaren over duurzaamheid.

Allerlaatste Daniëls

Er is cabaret door Roel Bloemen, Anne van Rijn, Eva Crutzen Hanneke Drenth en Floris van Delft. De columns zijn van Martijn Koning en Wim Daniëls zal zijn scherpe tong voor het laatst horen. Na vijf jaar stopt hij met Spijkers met Koppen. Aan Gijs vertelde hij waarom.

Zomerspijkers

In Zomerspijkers duikt Dolf de koffer in met zijn gasten. Hun platenkoffer wel te verstaan. Welk nummer werd er thuis tot vervelens toe gedraaid, welk liedje werd geplaybackt op de basisschool en met welke single wordt er keihard en heel vals meegezongen als er niemand bij is? Tussen de nummers door praten ze over de muziek, het leven, de liefde, wensen, dromen en alles er tussen in. De komende weken schuiven onder andere Jacqueline Govaert, Johan Derksen, Eric Corton, Narsdin Dachr en Henk Hofstede aan.

Spijkers met Koppen
Zaterdag 12:00 - 14:00 uur
DJ's: Felix Meurders en Dolf Jansen

Ster advertentie
Ster advertentie