Programma

Dotan stelt Noord-Amerikaanse tour uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Dotan stelt Noord-Amerikaanse tour uit

Dotan zou volgende maand touren door Amerika, maar dit gaat toch niet door. Hij stelt zijn tournee namelijk nog eventjes uit tot zijn nieuwe muziek klaar is. Dit laat de zanger weten op Instagram.

De zanger geeft aan dat hij druk bezig is met muziek voor een nieuw album. Het Noord-Amerikaanse deel van zijn tournee komt echter te vroeg om zijn nieuwe muziek aan dit publiek te laten horen. In maart 2020 verwacht de 33-jarige Dotan dit wel te kunnen doen.

'Ik kan niet wachten om een goede show neer te zetten'

"Ik ben al het hele jaar in de studio aan het werken aan muziek en ik wil heel graag dat jullie dat horen, maar ik moet het eerst afmaken. Bedankt voor de steun. Ik vind het erg leuk dat ik binnenkort veel nieuwe nummers voor jullie heb en ik kan niet wachten om een goede show neer te zetten", schrijft de zanger op Instagram.

Tickets blijven geldig

Amerikaanse en Canadese fans hoeven zich echter geen zorgen te maken. Hun tickets blijven namelijk gewoon geldig voor de nieuwe data in maart 2020. De zanger speelt volgend jaar februari ook meerdere shows in Nederland. Zo staat hij in Eindhoven, Groningen en Utrecht op het podium.

Barts Classic Track

Een paar weken geleden was Dotan nog te gast bij Bart Arens om te praten over zijn hit 'Home'. Benieuwd naar het verhaal? Beluister het hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie