Programma

Dag van het Gebroken Hart

  1. Nieuwschevron right
  2. Dag van het Gebroken Hart

Op maandag 13 februari staan de programma's van NPO Radio 2 vanaf 9.00 uur in het teken van de Dag van het Gebroken Hart. We vieren al het moois dat hartenpijn ons gebracht heeft: poëzie, films, kunst en natuurlijk prachtige muziek!

Dag van het Gebroken Hart

Vanaf 9.00 uur 's ochtends staan alle uitzendingen in het teken van de Dag van het Gebroken Hart. De hele dag honoreren we het gebroken hart en de schoonheid die eruit voortkomt. 's Avonds hoor je in De Staat van Stasse tussen 20.00 en 22.00 uur het Festival van het Gebroken Hart live vanuit de North Sea Jazz Club in Amsterdam. Daar spelen artiesten als The Kik, Anneke van Giersbergen, Jeangu Macrooy, Linde Schöne, Elvira en Ellen ten Damme in intieme setting de tranentrekkendste (en glimlachgenererendste) hartverscheurende hits.

Hartverscheurende 100

Vervolgens zenden we tussen 22.00 en 6.00 uur 's morgens de Hartverscheurende 100 uit, met de grootste huiluitingen uit de popmuziek en de mooiste troostliedjes.

Quote

Ik schraap mijn liefde van de vloer.

Linde Schöne

Stort je hart uit

Onze dj's vertellen over hun tegenslagen op het liefdespad tijdens de Dag van het Gebroken Hart op maandag 13 februari. Ga jij ook helemaal stuk na een relatiebreuk of ken je iemand die nog niet over zijn verdriet heen is? Laat het ons weten en vertel welke plaat erbij hoort. Je maakt dan kans op onder andere een fotoshoot voor je profiel... op een datingapp! Of een zwoele voicemail ingesproken door één van de NPO Radio 2 DJ's, en bioscoopkaartjes voor de licht erotische gebroken-hart film 50 Shades Darker.

Laat ons weten welk nummer jij wil horen tijdens de Dag van het Gebroken Hart!

(En vertel je verhaal.)

Festival van het Gebroken Hart

Dag van het Gebroken Hart
+ Hartverscheurende 100
Maandag 13 februari

Ster advertentie
Ster advertentie