Programma
BNNVARA

Tygo Gernandt over Televizier-Ring nominatie: 'Hele grote eer'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Tygo Gernandt over Televizier-Ring nominatie: 'Hele grote eer'

Vanavond vindt de 57e editie van het Gouden Televizier-Ring Gala plaats. Vanochtend belde Tygo Gernandt tijdens de uitzending van Jan-Willem Start Op, om te vertellen over zijn nominatie.

Tygo is genomineerd in de categorie Televizier-Ster Acteur voor zijn rol in Flikken Maastricht. In de Nederlandse politieserie speelt hij de rol van bad guy Eddie. Aan het einde van seizoen vijftien lijkt het alsof zijn personage dood is, maar verast hij de kijkers door in seizoen zestien toch weer te verschijnen.

Fan van Frank

Gernandt neemt het vanavond op tegen collega-acteurs Frank Lammers en Angela Schijf. Zij zijn in dezelfde categorie genomineerd en dat betekent veel voor Tygo, die groot fan is van het acteerwerk van Frank Lammers. "Ik ben echt heel erg blij met de nominatie en dat het publiek heeft gekozen. Dat ik bij de laatste drie zit, vind ik al gewoon een hele grote eer", zegt Tygo.

Benieuwd naar het hele fragment? Bekijk het hieronder terug!

Spraakmakende outfit

Tijdens het Gouden Kalveren Gala afgelopen vrijdag verscheen de acteur in een spraakmakende outfit. Wat de acteur vanavond voor ons in petto heeft, houdt de acteur nog even voor zichzelf.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Jan-Willem Start Op hoor je iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie