Programma

Verboden supermarktliefde

  1. Nieuwschevron right
  2. Verboden supermarktliefde

Dani

Daniël wil graag Amanda Lear aanvragen met 'Follow Me'. "Ik ben een nicht, dus ik mag." Dan begint hij over zijn geheime liefde die hij in de supermarkt in Amsterdam is tegengekomen. "We zijn al 14 maanden aan het flirten. Maar hij is van Islamitische afkomst, dus ik durf niets meer te zeggen."

Stiekem spel

Toch gaat hij nog even door: "We hebben mailcontact." Als Stefan vraag of zijn liefde ook op hem is zegt hij: "Ja, ik ga niet 14 maanden in iemand investeren als het niets wordt." In de supermarkt moeten ze stiekem aan doen, dus doen ze tegen elkaar alsof er niets aan de hand is: "Als puntje bij paaltje komt gaat hij weer terug naar zijn afdeling."

Panter

Daniël vindt hem heel knap: "Hij is een panter. Die wimpers zijn nergens te koop." Toch vindt hij zichzelf knapper. "Anders begin ik er niet aan." Er volgt een lach. "Iedereen is smikkelend aan het luisteren naar de radio." Of zijn liefde ook zit te smullen aan de radio weet hij niet: "Ik weet niet of hij voldoende geïntegreerd is om naar Radio 2 te luisteren."

Bekijk en beluister hierboven Stefan's reactie op de verliefde Daniël.

Ster advertentie
Ster advertentie