Programma

The Cranberries brengen nieuw album uit met stem O'Riordan

  1. Nieuwschevron right
  2. The Cranberries brengen nieuw album uit met stem O'Riordan

The Cranberries brengen binnenkort het album In the End uit met daarop werk van de vorig jaar overleden zangeres Dolores O'Riordan.

De Ierse rockband was van plan om in maart 2018 een nieuw album uit te brengen, maar door het plotselinge overlijden van zangeres Dolores O'Riordan op 15 januari 2018 ging dit niet meer door.

"Afmaken waar we aan begonnen zijn"

Gelukkig besloten de bandleden om het album af te maken. Aldus een statement van de band in 2018: "Na lang nadenken, hebben we besloten om af te maken waar we mee begonnen zijn. Dit is iets wat we als band zijn begonnen, samen met Dolores, dus dat moeten we tot en met het einde afmaken."

Zangpartij opgenomen

Dolores had voor haar dood de zangpartij voor elf nummers al opgenomen en was van plan om het album begin 2018 in de studio af te maken. "Ik kan geen betere manier bedenken om de eerste sterfdag van Dolores te herdenken en haar leven te vieren dan door aan de wereld bekend te maken dat haar laatste album met de band binnenkort wordt uitgebracht", aldus de moeder van Dolores. Het album In The End verschijnt eind april.

Luister hieronder naar de eerste single 'All Over Now':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie