Programma

Miss Montreal live bij Ekdom

  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal live bij Ekdom

Miss Montreal wil graag kerstmuziek horen als ze bij Gerard Ekdom de studio binnenstapt. Ze komt dit jaar namelijk met haar tweede kerstsingle!

Uptempo Miss Montreal-liedje

Miss Montreal heeft al een kersthit met 'Being Alone With Christmas'. Volgens Gerard zijn er 'geruchten dat een nieuwe in de maak is'. Dat klopt ook! "Ik heb het liedje eigenlijk gemaakt voor andere mensen, maar hij is zo leuk dat ik dacht: 'f*uck it! Ik breng hem lekker zelf uit!' Het wordt een uptempo Miss Montreal-liedje," vertelt Sanne.

Luister hier het gesprek met Miss Montreal:

Emoties

Vorige week was de eerste aflevering van Sannes eigen tv-programma 'Lieve S-S-Sanne'. In dat programma gaat Sanne op zoek naar de meest bijzondere en ontroerende verhalen van fans. Die mensen krijgen dan een op maat gemaakt liedje. "Ik vind het qua emoties soms wel lastig. Dan hoor je ook wel als ik zing dat ik even heel raar ga doen. Ik heb nu wel door dat ik nu nog al die verhalen aan het verwerken ben."

'Tic Toc'

Miss Montreal is er niet om alleen over haar kersthit en nieuwe tv-programma te praten. Ze speelt ook nog haar single 'Tic Toc' live tijdens Ekdom In De Ochtend.

Kijk hier de liveversie van 'Tic Toc':

Kun je de video niet bekijken? Bekijk hem dan via YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op de pagina van Ekdom In De Ochtend kan je ook de Supersnelle 60 seconden met Miss Montreal bekijken!

Ekdom In De Ochtend
Ma. t/m Vr. 06:00 - 09:00
DJ: Gerard Ekdom

Ster advertentie
Ster advertentie