Programma

NPO Radio 2 steunt KWF met Collecteweek

  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 2 steunt KWF met Collecteweek

NPO Radio 2 steunt van 3 tot en met 7 september de collecteweek van KWF Kankerbestrijding met de eerste editie van de NPO Radio 2 Collecteweek.

NPO Radio 2 Collecteweek voor KWF

Tijdens de collecteweek vraagt NPO Radio 2 DJ's en luisteraars hun grenzen te verleggen en uitzonderlijke prestaties te verrichten ten behoeve van KWF. On air, op social media en via reportages horen en zien de luisteraars van NPO Radio 2 vele ontroerende en inspirerende verhalen:

Quote

We staan als NPO Radio 2 een week lang stil bij de impact die kanker helaas nog steeds heeft op het leven van velen. Onze DJ’s zetten zich vol overtuiging, samen met onze luisteraars, in tegen deze ziekte.

Jan-Willem van Engelen, zendermanager NPO Radio 2

DJ's in actie

Onze DJ's zetten zich tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek op allerlei manieren in ten behoeve van KWF. We hebben de verschillende acties voor je op een rijtje gezet:

  • Rob komt in actie met de Collectebonanza. Hij maakt 24 uur per dag radio vanuit zijn huis in Almere. Op zijn actiepagina kun je doneren aan zijn actie.

  • Frank en Wouter slaan de handen ineen en toeren met de NPO Radio 2 Collectebus door het land om te collecteren in gemeenten waar KWF hun hulp hard kan gebruiken. Ze zetten alles op alles om in vijf dagen aan te bellen bij 5000 deuren.

  • Bart gaat een muzikale uitdaging aan om een zo groot mogelijk optreden te regelen waar iedereen aan mee kan doen.

  • Timur gaat in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis vijf dagen lang op zoek naar verhalen over hoe het is om te leven met kanker. Hij bundelt deze verhalen in een serie reportages.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO Radio 2 Collecteweek

De NPO Radio 2 Collecteweek loopt van 3 tot en met 7 september.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie