Programma

Paskal Jakobsen op Stedentrip

  1. Nieuwschevron right
  2. Paskal Jakobsen op Stedentrip

Paskal Jakobsen heeft ruim twintig jaar lang volle zalen getrokken met Bløf, maar binnenkort gaat hij in zijn eentje het theater in met zijn nieuwe voorstelling Stedentrip. Vandaag was hij nog te gast bij Aan de Slag!

Stedentrip

Paskal Jakobsen noemt zijn voorstelling niet alleen Stedentrip, omdat hij met zijn band langs 27 steden trekt, maar het heeft ook nog een andere betekenis. "Een stedentrip is iets wat je snel tussendoor doet. Het betekent dat het iets tijdelijks is en je niet voor altijd emigreert."

Covers

Als je naar Stedentrip gaat, kun je veel covers verwachten. Liedjes die Paskal normaal alleen onder de douche zingt. "Toch wel veel Nederlandstalige dingetjes waarmee ik ben opgegroeid. Maarten van Rozendaal is niet echt een grote popartiest, maar wel een bekende naam in het theater. Ik ben opgegroeid met zijn muziek." Ramses Shaffy, Bram Vermeulen, Thé Lau komen ook voorbij in zijn show.

Eigen werk

Naast covers van artiesten gaat Paskal ook zijn eigen werk zingen. Voor Bløf schrijft hij eigenlijk nooit teksten, maar houdt zich meer bezig met de muziek. Nu is hij lekker op dreef. "Ik merk dat het me steeds beter afgaat. Het was bedoeld als een coverprogramma, maar nu is het half om half geworden."

Wil je meer weten over Stedentrip? Beluister hier het fragement terug:

Aan De Slag!
iedere werkdag: 9.00 - 12.00 uur
DJ: Bart Arens

Ster advertentie
Ster advertentie