Programma

Eerbetoon aan Th

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerbetoon aan Th

Th

'Het zal niet lang meer duren'

Thé Lau liet op zijn website weten: 'Het vervelende met kanker is dat je geen zekerheid hebt, maar het is duidelijk dat het niet lang meer zal duren'. Vorig jaar werd er keelkanker bij de zanger ontdekt. Lau werd behandeld en 'genezen' verklaard. Begin april kreeg de zanger alsnog het slechte nieuws te horen dat de kanker is uitgezaaid naar zijn long, op een plek waar de artsen niet kunnen opereren.

Eerbetoon

The Scene-fan Ingrid wil haar muziekheld een hart onder de riem steken en twitterde: 'Het zou een mooi eerbetoon zijn als alle radiozenders 'Iedereen Is Van de Wereld` van The Scene zouden op hetzelfde moment draaien nu Thé Lau er nog is!'. En daar sluiten we ons helemaal bij aan! Bert Kranenbarg zal zelf andere radiozenders benaderen of zij mee willen doen aan dit eerbetoon.

Oproep

Maandagmiddag was Ingrid te horen bij Knooppunt Kranenbarg, waar zij alle fans opriep om mee te doen aan het eerbetoon aan Thé Lau. Radio 2 doet in ieder geval al mee en draait vrijdag 11 april om 17.15 'Iedereen Is Van De Wereld'. Ook 100%NL en veel lokale zenders hebben laten weten mee te doen aan dit eerbetoon aan de zanger van The Scene.

Luister je mee?

Ster advertentie
Ster advertentie