Programma

Theatertournee Jacqueline

  1. Nieuwschevron right
  2. Theatertournee Jacqueline

Jacqueline Govaert start 17 oktober met haar theatertour, waar vooral veel verhalen gaat vertellen die bij haar liedjes horen.

Afscheid

In de theatertour Zo Zit Dat Dus pakt Jacqueline Govaert de kans om eindelijk te vertellen waar de liedjes die ze heeft geschreven echt over gaan. Ze is te gast bij Aan de Slag en vertelt over de betekenis van het liedje 'I Would Stay'. "Ik was heel emotioneel geladen toen ik het liedje schreef. Ik was zwanger geweest, maar dat was mis gegaan. Je houdt toch meteen van het kindje. Iedereen denkt altijd dat het over het stoppen van Krezip gaat, maar het gaat over een heel ander afscheid."

Dierbaarste nummer

Het nummer dat Jaqueline zelf het mooist vindt en dat haar het meest dierbaar is, is 'Simple Life'. "Dit zet echt een streep onder mijn album Songs To Sooth. Toen was het echt klaar." Achter de schermen werkt Jaqueline ook aan een nieuw album. "Ik stop veel tijd in een nieuw album en wil er tussen mijn theatertour door ook aan werken. Wie weet test ik wel een nieuw liedje uit tijdens de tour."

Ster advertentie
Ster advertentie