Programma

Wulf over de oorsprong van zijn naam

  1. Nieuwschevron right
  2. Wulf over de oorsprong van zijn naam

Wulf legt de oorsprong van zijn naam uit tijdens een bezoekje aan 't Wordt Nu Laat.

Troosten

​Hoe is Wulf op zijn artiestennaam gekomen? In 't Wordt Nu Laat vertelt hij dat het allemaal begon met de dramafilm Amadeus uit 1984: "Als vierjarig jongetje zag ik dit en ik gleed van de bank af en rende naar de keuken toe om daar stiekem te huilen. De muziek en het moment greep me allemaal zo aan in de film", vertelt Wulf. "En toen zei mijn moeder tegen mij: 'Zullen we je anders Wulf noemen?' Daar troostte ze mij mee."

Wulf legt de oorsprong van zijn naam uit "Ik zat stiekem te huilen in de keuken"

Debuutsingle

Zanger Wulf werd onlangs nog uitgeroepen tot NPO Radio 2 Nieuwe Naam. Wulf, bekend van de zomerhit van 2016 'Summer On You’, heeft zijn debuutsingle 'Mind Made Up' uitgebracht en het klinkt te gek! "Deze track is heel belangrijk voor me. Het gaat over mijn keuze voor muziek. Hoe ik er hobbelend en struikelend achter kwam dat ik hier toch echt heel graag voor wilde gaan, ondanks de tegenslagen en onzekerheid", aldus Wulf over zijn debuutsingle.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe Namen-playlist

NPO Radio 2 laat je graag kennis maken met goede muziek van artiesten die jij misschien nog niet hebt ontdekt, waaronder My Baby, Linde Schöne, Charl Delamarre, Rob Dekay en TV Noise. Om die reden hoor je met grote regelmaat Nieuwe Namen op de playlist van NPO Radio 2. Benieuwd naar alle Nieuwe Namen? Abonneer je dan op onze NPO Radio 2 Nieuwe Namen-playlist op Spotify!

't Wordt Nu Laat
Dj: Evelien de Bruijn & Marisa Heutink
Di t/m vri: 00.00 - 02.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie