Programma

David Letterman stopt

  1. Nieuwschevron right
  2. David Letterman stopt

Vanavond is de laatste uitzending van Late Night With David Letterman. Tijd om terug te blikken op de muzikale hoogtepunten van de afgelopen 33 jaar.

Bob Dylan

De eer van het allerlaatste optreden in de geschiedenis van Late Night With David Letterman ging gisteravond naar Bob Dylan. Zijn vorige optreden in de late-night show was alweer enige tijd geleden, in 1993. Letterman vertelde tijdens de uitzending dat hij zijn zoon slechts twee dingen echt moest weten: wees vriendelijk en dat de beste songwriter allertijden Bob Dylan is.

James Brown

Het gevoel van een live optreden terwijl je thuis op de bank zit, het lukte James Brown. Op 12 juli 1982 was de 'Godfather of Soul' te gast bij David Letterman om een medley te spelen van 'Sex Machine', 'There Was A Time' en 'I Got A Feeling'. Dus ga alvast staan en gooi die heupen los.

Adele

In 2011 kwam Adele langs bij Late Night With David Letterman om een optreden te verzorgen. De Britse zangeres zong haar prachtige ballad 'Make You Feel My Love'.

Bruce Springsteen

Bruce Springsteen trad in 1993 op in het programma van Letterman. Het optreden, en daarmee de gehele show, duurde alleen iets langer dan gepland, waardoor het nieuws moest worden uitgesteld.

Future Islands

Misschien zijn het de dansmoves van zanger Samuel Herring, misschien is het het nummer. Maar iedereen was enthousiast over het optreden van Future Islands in 2014. Of zoals Letterman het zei: "I’ll take all of that you got!"

Ster advertentie
Ster advertentie