Programma

Dit waren de leukste appjes van de afgelopen week

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit waren de leukste appjes van de afgelopen week

Elke week krijgen we via de app vrachtwagenladingen aan berichtjes binnen met reacties, tips, verzoekjes en grappige anekdotes. Lang niet alle berichten krijgen de aandacht die ze verdienen; daar zijn het er eenvoudigweg teveel voor. We zetten er graag nog een paar in de spotlight.

Eventjes snuffelen

Bij NPO Radio 2 willen wij natuurlijk iedereen graag helpen. Zo ook Jan. Die graag wil... snuffelen?

Eerlijk gezegd krijgen wij dit verzoek niet vaak, maar voor alles een eerste keer toch? Wij hebben voor jou het perfecte nummer uitgekozen om te 'snuffelen'. Geniet ervan Jan!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Telefoon opladen met zonne-energie

Wordt je soms ook helemaal gek van je telefoon opladen? Het snoertje alleen al bijvoorbeeld: hij gaat te snel stuk of hij is simpelweg te kort. Was daar maar een oplossing voor! Laat Bastiaan die nou net hebben. Of toch niet...?

Don't try this at home! Volgende keer toch maar weer gewoon dat vervelende kabeltje gebruiken, Bastiaan.

Mark Cooper

Wie heeft het er vorig jaar niet uitgebreid over gehad; de razend populaire film A Star Is Born. De soundtrack was net zo populair als de film zelf, vooral de nummers 'Shallow' en 'Always Remember Us This Way'. Voor Mark hebben deze nummers wel een hele bijzondere betekenis.

Wat lief Mark, veel geluk saampjes! Wanneer kunnen we geboortekaartjes met 'A Star Is Born' verwachten? ;)

NPO RADIO 2 APP

Wil je ook iets kwijt? Heb je een tip voor ons? Een verzoekje om muzikale steun? Laat het ons weten via onze NPO Radio 2-app, te downloaden voor Android of voor iOS.

Foto: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie