Programma

'Walking On A Wire' is TopSong!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Walking On A Wire' is TopSong!

De Utrechtse singer-songwriter scoort deze week de TopSong met 'Walking On A Wire'!

Hard op weg naar succes

Tim belooft een succesvol jurist te worden totdat hij valt voor de muziek. Na een reis door Australië en Nieuw-Zeeland met slechts een gitaar en wat liedjes op zak weet hij het zeker: muziek is zijn passie. Als hij terug komt in Nederland neemt hij dan ook ontslag en focust zich hij volledig op het schrijven van meer werk. De kalmte die Dawn tegemoet komt nadat hij de rusteloosheid van het stadsleven achter zich laat is sterk terug te horen in zijn muziek. En met 'Walking On A Wire' lijkt Tim de succesformule voor zijn eigen sound te pakken te hebben. Dat valt ook Rob op, die de singer-songwriter uitnodigt om zijn nummer live te komen spelen bij Stenders Platenbonanza. Dat blijkt een succes, want de oprechte en subtiele track is deze week NPO Radio 2 TopSong!

Check hier Tims uitvoering bij Stenders Platenbonanza:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spotify-playlist

De TopSong wordt wekelijks door de dj's van NPO Radio 2 gekozen tijdens het dj-overleg. Abonneer je ook op onze Spotify-playlist waar je alle NPO Radio 2 TopSongs vindt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Corné verrast Tim

Nadat Corné de singer-songwriter nog een paar keer op het verkeerde been probeert te zetten, verklapt hij uiteindelijk waarom hij belt. Tim heeft de TopSong te pakken en reageert verrast: "Oh dat meen je! Echt waar?" Het nieuwtje van Corné valt in goede aarde. "Daar ben ik ongelofelijk blij mee, echt heel erg gaaf", aldus Dawn.

Luister het hele gesprek met Corné hier:

NPO Radio 2 TopSong: Tim Dawn - 'Walking On A Wire'

​Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie