Programma

Timberlake en Fallon zingen 'Ironic'

  1. Nieuwschevron right
  2. Timberlake en Fallon zingen 'Ironic'

Talkshowpresentator Jimmy Fallon haalt met Justin Timberlake herinneringen op aan de zomer van 1996, toen Alanis Morissette een hit had met 'Ironic'.

​Het is alweer twintig jaar geleden dat Alanis Morissette haar grootste hit scoorde. Jimmy en Justin hebben daar fijne herinneringen aan, zo blijkt uit deze fictieve trip down memory lane. Ze denken terug aan het zomercamp Winnipesaukee in New Hampshire, waar ze 's avonds nog even de dag doornemen. Jimmy stelt voor om het liedje dat ze eerder die dag op hoorden te zingen, namelijk 'Ironic'. Ze beginnen fluisterend, maar wanneer ze hardop gaan zingen, stormt kampleider Mr. Fletcher binnen...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is zeker niet de eerste keer dat Justin Timberlake te gast is in The Tonight Show van Jimmy Fallon. Eerder keerden Justin en Jimmy al terug naar voorgaande decennia in zomerkamp Winnipesaukee. Daarnaast hebben de twee celebrityvrienden nog een paar keer samen liedjes gezongen, meestal in de vorm van een lollige sketch. Jimmy Fallon zong 'Ironic' ook al eens samen met Meghan Trainor en Alanis Morissette zelf, verkleed als kippen.

Ster advertentie
Ster advertentie