Programma

Win kaarten voor Muziekcafé XL vanaf Concert at HOME

  1. Nieuwschevron right
  2. Win kaarten voor Muziekcafé XL vanaf Concert at HOME

Zaterdag 27 juni hoor je een speciale uitzending van Muziekcafé live vanaf Concert at HOME. Wij reizen naar Zeeland voor een uitzending met exclusieve livesessies en jij kan kaarten winnen!

Op zaterdag 27 juni staat NPO Radio 2 vanaf 16:00 in het teken van Concert at SEA met een speciale editie van Muziekcafé: Muziekcafé XL vanaf Concert at HOME. De uitzending wordt gevuld met muziek van voorgaande jaren van Concert at SEA en daarnaast organiseren we ook livesessies met o.a. Racoon, Chef’Special, Van Dik Hout en natuurlijk BLØF.

Een heel klein groepje gelukkige luisteraars mag er de hele dag bij zijn, natuurlijk geheel volgens de coronamaatregelen en op afstand. Bart Arens geeft de hele week tickets weg in zijn programma Aan De Slag!, maar ook op Instagram maak je kans op een setje.

Let op: Wij willen benadrukken dat het niet de bedoeling is om zonder tickets naar Zeeland af te reizen. Dit is een besloten evenement waar tickets op naam voor worden weggegeven. Zonder kaarten geen toegang.

Wil jij kans maken op deze tickets? Zo doe je dat:

Volg ons op Instagram

Op Instagram verstoppen we tot en met donderdag 25 juni vier vuurtorens met letters in onze posts. De letters vormen samen één woord. Vul het juiste woord voor donderdagavond 00:00 uur in onderaan dit bericht en je maakt automatisch kans op tickets. Onder de goede inzendingen wordt in totaal één setje kaarten verloot. De winnaar krijgt uiterlijk vrijdag 26 juni voor 12:00 uur persoonlijk bericht.

Volg ons dus snel op Instagram en mis geen aanwijzing! De eerste hint staat al voor je klaar.

Let op: Het antwoord invullen is hier pas mogelijk nadat de laatste letter op donderdag 25 juni geplaatst is.

Luister naar NPO Radio 2

Ook de trouwe luisteraar maakt natuurlijk kans! Luister van maandag 22 juni t/m vrijdag 26 juni tussen 09:00 en 12:00 naar Aan De Slag! met Bart Arens en maak kans op een setje exclusieve tickets.

Muziekcafé XL vanaf Concert at HOME

Kijk en luister zaterdag 27 juni van 16:00 tot 22:00 uur naar Muziekcafé XL op NPO Radio 2.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie