Programma

Gijs belt met boer Aad

  1. Nieuwschevron right
  2. Gijs belt met boer Aad

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is in volle gang. Gijs belt iedere week met iemand uit de serie. Deze week was dat boer Aad.

Meer dan vier miljoen mensen keken naar de vierde aflevering van Boer Zoekt Vrouw. De briefschrijfsters begonnen hun logeerweek bij hun boer of boerin. Iemand die kan meepraten over deze spannende logeerweek is boer Aad. Hij deed mee in 2012.

"Je stapt toch in een avontuur"

Boer Aad kan zich nog goed herinneren hoe de logeerweek er aan toeging. "Je stapt toch in een avontuur". Hoe zorgde Aad ervoor dat de vrouwen zich thuis voelden? "Je probeert jezelf te zijn en ze allemaal evenveel aandacht te geven" geeft de boer aan. Hij koos uiteindelijk voor Jeannet, maar helaas liep deze relatie op de klippen. Hij heeft gelukkig een nieuwe liefde! Hij zelfs groot nieuws te vertellen. Benieuwd wat? Luister hier

Boer Geert

Boer Geert is op dit moment te zien in de populaire televisieshow. Hij zit echter met een dilemma. Alle vrouwen houden van hem en hij houdt wederzijds ook veel van alle vrouwen. Hij flirt erop los bij ze. "Iedere boer doet dat op zijn eigen manier," geeft boer Aad aan. Ondanks de competitie heeft Aad er wel een goed gevoel over: "Ik denk wel dat bij de verschillende boeren een harmonie heerst in huis".

Beluister hier de tips van Aad en de luisteraarsvraag!

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie