Programma

Onze DJ's in de nineties

  1. Nieuwschevron right
  2. Onze DJ's in de nineties

Wat deden onze DJs in de jaren 90? Een compilatie met een uniek kijkje terug in de tijd.

Gijs Staverman

In de jaren 90 werkte Gijs bij Hitradio Veronica. Daarvan zijn nog unieke opnamen te vinden. Dat was de tijd dat er echt nog plaatjes werden gedraaid en berichten van luisteraars binnenkwamen via de fax. Gijs heeft het 'over de nieuwe single van Gerard Joling', namelijk 'Zing Met Mij Mee'.

Edwin Diergaarde

Niet alleen Gijs, maar ook Edwin Diergaarde werkte bij Hitradio Veronica, zo is te zien in deze promo. Edwin 'Goud Van Oud' Diergaarde presenteerde toen de ochtend bij het station.

Hans Schiffers

Hans presenteerde begin jaren 90 het spelprogramma Boggle. In museum Beeld & Geluid blikte hij terug op zijn tijd daar met exclusieve beelden. Hij werd overal herkend, zelfs op vakantie. Toen is hij gillend weggegaan, omdat mensen hem wilde aanraken.

Daniël Dekker

Daniël zie je voorbij komen in een filmpje over de Mega Top 50 in de jaren 90, die door zowel Veronica, toen nog een publieke omroep, als de TROS werd uitgezonden. Gijs komt ook langs, die toen voor Veronica presenteerde. Hoe de eerste Top 50 bij de TROS klonk gepresenteerd door Daniël Dekker en Martijn Krabbé hoor je hier.

Heb jij nog ergens oude beelden van onze DJs? Deel ze met ons!

Ster advertentie
Ster advertentie