Programma

Gijs herenigd met liefde

  1. Nieuwschevron right
  2. Gijs herenigd met liefde

Gijs Staverman presenteert een weekje De Staat van Stasse en werd woensdag compleet verrast door een beller

Kippenvel

Gijs kreeg een verzoekplaat binnen van niet zomaar iemand, maar van de zwager van zijn jeugdliefde. Hij kent haar wel: "Ans! Ik was toen een jaar of 9." Nadat er telefoonnummers worden uitgewisseld, besluit Gijs haar te bellen. Hij vindt het wel spannend, hij heeft haar tenslotte al 35 jaar niet gesproken. Als Ans opneemt zegt de DJ: "Dag Ans. Ik krijg een beetje kippenvel, maar je spreekt met Gijs Staverman."

Liefdesbrieven

Volgens haar zwager bazuint Ans overal rond dat Gijs haar ex is. Gijs confronteert haar daarmee: "Dus jij vertelt aan iedereen dat ik je ex ben?!" Volgens Ans heeft Martin dat overdreven. Ans heeft ook allerlei liefdesbrieven liggen van Gijs, maar wil niet zeggen wat er in staat. "We hebben er met een paar vrienden veel lol om gehad."

Kopje koffie

Als Gijs vraagt of Ans ook Facebook heeft zeg zij snel: "Jawel, maar dan moet je niet schrikken hoor. We zijn 36 jaar ouder." Volgens Gijs is dat geen probleem en hij spreekt zelfs af een keertje een kopje koffie met haar te drinken. Dan kan Ans daarna zijn voeten verzorgen; ze is namelijk schoonheidsspecialist. "Kom maar even lekker in mijn stoel zitten, Gijs."

Luister hierboven naar de spontane reactie van Ans en het bijzondere gesprek tussen Gijs en zijn jeugdliefde

Ster advertentie
Ster advertentie