Programma

Het succes van Kenny B

  1. Nieuwschevron right
  2. Het succes van Kenny B

Een duet met Guus Meeuwis tijdens 'Groots', een optreden op Lowlands en de gigantische met 'Parijs'. Kenny B heeft een jaar vol successen!

Oortjes

Guus Meeuwis draait er zijn hand niet meer voor om: elke avond duizenden mensen in het Philips Stadion voor zijn concertenreeks. Voor gastartiest Kenny B was het iets spannender, dat vertelt hij aan Bert Haandrikman. "Het is een voorrecht om daar te mogen optreden, maar ik heb wel beginnersfoutjes gemaakt hoor. Ik heb nieuwe oortjes, maar ben niet gewend om met oortjes te zingen bijvoorbeeld."

Lowlands

Maandagmiddag werd bekend gemaakt dat Kenny B aan het eind van de zomer ook te zien is op Lowlands. Volgens Bert een goede reden om Guus bij hem op het podium uit te nodigen. "Guus is veel te groot om mee te nemen, ik volg hem. Ik ben heel blij met mijn muzikale succes, maar de wereld blijft gewoon hetzelfde. Zo groot ben ik nog niet."

Samen met Guus

De vriendschap met Guus Meeuwis wordt versterkt met en duetversie van het liedje 'Jij Bent De Liefde'. Het duet is opgenomen tijdens de recente concertreeks Groots Met Een Zacht G, in het Philips Stadion. "Ik vind Guus geweldig en ik ben blij dat ik met hem in het Philips Stadion samen 'Jij Bent De Liefde' heb gezongen, met deze supermooie livesingle als resultaat", zegt de Surinaamse Tilburger verheugd.

Guus Meeuwis & Kenny B.jpg

Ster advertentie
Ster advertentie