Programma

Lizzo treedt op met een gigantische billen-ballon

  1. Nieuwschevron right
  2. Lizzo treedt op met een gigantische billen-ballon

Lizzo trok gisteren alles uit de kast tijdens haar optreden op de VMA’s. En daarmee bedoelen we ook echt alles. Even om een beeld te schetsen: enorme roze opblaasbillen op het podium.

Met de billen bloot

Shows van Lizzo zijn extravagant, maar tijdens de VMA’s deed ze er nog een schepje bovenop. Naast de enorme ballonbillen hadden haar danseressen ook nog eens hele bijzondere broeken aan met gaten bij de, nouja je raadt het al, billen. Genoeg om Queen Latifah (en de rest van het publiek) helemaal uit hun dak te laten gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Juice' live bij Stenders

De Amerikaanse zangeres had niet lang terug een TopSong te pakken met haar single ‘Juice’. Speciaal daarvoor hopte ze langs bij Rob Stenders om die, en ook ‘Boys’ live te spelen. Zeker de moeite waard om terug te kijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lizzo

De Amerikaanse Lizzo timmert sinds 2013 aan de weg als muzikante. In slechts zes jaar tijd zingt en rapt de dame al vier studioalbums en twee EP's bij elkaar. Met haar op 4 januari uitgebrachte 'Juice' waait de liefde voor Lizzo definitief over naar het grote publiek in Nederland. Inmiddels heeft ze met 'Truth Hurts' een internationale hit te pakken en keert ze volgend jaar terug naar Nederland om de AFAS Live op z'n kop te zetten.

Foto omslag: screenshot YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie