Programma

Gijs' virtuele vrijmarkt

  1. Nieuwschevron right
  2. Gijs' virtuele vrijmarkt

Rondlopen in een bomberjack van Gijs Staverman en proeven van zijn zelfgebakken brownies; het is allemaal mogelijk voor de hoogste bieder!

Verwen je smaakpapillen

Gijs Staverman organiseert op Koningsdag een virtuele vrijmarkt op zijn Facebookpagina. Als luisteraar kun je bijvoorbeeld meebieden op zijn zacht leren Streetlive-jas. Maar je kunt ook je voicemail laten inspreken door zijn fijne stemgeluid, of je laat je smaakpapillen verwennen door zijn heerlijke baksels. Het verdiende geld wordt bovendien gedoneerd aan Hersenstichting Nederland.

Breng een bezoekje

Dus heb je geen zin om tijdens Koningsdag de drukte op te zoeken? Breng dan vooral een bezoekje aan de virtuele vrijmarkt. Ook leuk; achter alle spullen die worden aangeboden zit een persoonlijk verhaal van de DJ. Hieronder kun je al zijn aangeboden waren alvast goed bekijken:

Streetlive-jas
Streetlife jas (2).JPG

Gijs Staverman als presentator bij spelprogramma Streelive, dat waren nog eens tijden. Gijs ziet zichzelf nog zo rondlopen als jonkie in zijn leren jack. Voor diegene die het zich niet meer zo goed voor de geest kunnen halen hebben we gelukkig de beelden nog:

Beelden van jonge Gijs met zijn leren jas


Een jas met mooie herinneringen, voor de juiste prijs hangt hij bij jou in de kast.

Bomberjack

Boobytrap bomberjack.JPG

Deze jas stamt nog uit de tijd dat Gijs mensen de stuipen op het lijf joeg met verborgen camera's.

Aandelen in Oost Indische Spoorwegen

Aandelen.JPG

Dit stukje geschiedenis mag niet ontbreken bij de historie-liefhebber. Deze aandelen in de Nederlandsch-Indische Spoorwegmaatschappij kreeg Gijs van zijn vader.

Doos vol CD's

Doos vol CD's.jpg

Een verhuisdoos vol met CD's die Gijs door de jaren heen verzameld heeft. Een buitenkansje!

De vijfde wekker van Gijs

Gijs kan nooit opstaan wekker.jpg

Gijs heeft een klein beetje moeite met opstaan. Voor de zekerheid zet hij daarom meerdere wekkers klaar. Dit is wekker nummer vijf en is volgens de DJ nog prima in staat om je wakker te maken.

Gijs op je voicemail

Gijs op je voicemail.jpg

Laat Gijs je voicemail inspreken en je kan op elk moment van de dag naar zijn fijne stem luisteren. Zo wordt elke gemiste oproep een feestje!

Zelfgebakken brownies

Brownies gebakken door Gijs.jpg

Eigenlijk heeft deze foto geen uitleg nodig, toch? Nou, om je nog enthousiaster te maken, de zelfgebakken brownies van Gijs werden goedgekeurd door Patissier en presentator Robèrt van Beckhoven. Bekijk hieronder zijn oordeel:

Patissier Robèrt van Beckhoven proeft de brownies


Dit oordeel zegt al genoeg!

De gehaktballen van Gijs

Gehaktballen naar recept van de moeder van Gijs.jpg

Maar Gijs kan nog veel meer lekkers maken in de keuken. Zijn gehaktballen zijn echt aan te raden en het recept komt van zijn moeder.

Top 2000 goodiebagTop2000 goodiebag.JPG

Deze goodiebag bestaat uit Radio 2 Top 2000 heerlijkheden om het hele jaar in de stemming te blijven van de lijst der lijsten. Je krijgt onder andere twee kaarten voor Beeld en Geluid, en een kalender met handtekeningen van alle NPO Radio 2 DJ’s.

Twee Billy Elliot kaarten

Gijs vindt musicals fantastisch en trakteert daarom op twee entreekaarten voor de musical Billy Elliot!

Zit er iets voor je tussen? Bied dan snel mee via de Facebookpagina van Gijs 2.0 en wie weet laat jij je buik vullen met de gehaktballen van Gijs of houdt zijn leren jack je lekker warm. Veel biedplezier!

Ster advertentie
Ster advertentie