Programma

Indonesi

  1. Nieuwschevron right
  2. Indonesi

Lady Gaga is deze week opgevrolijkt door haar Indonesische fans. Zij gaven een eerbetoon in de vorm van een zelfgemaakte videoclip voor de zangeres. Gaga mocht van de autoriteiten in Jakarta niet optreden.

Afgezegd

Zondag zou Lady Gaga in Jakarta een concert geven voor meer dan 50.000 man. Maar dreigementen van moslimorganisaties staken daar een stokje voor. Zij vinden de act van de 'Poker Face'-zangeres te vulgair.

De Amerikaanse zangeres heeft tevergeefs nog geprobeerd een compromis te sluiten. Ze zei diep teleurgesteld te zijn.

Video van Gaga-monsters

De Indonesische fans hebben Lady Gaga wel een beetje kunnen opvrolijken. Maandag hebben ‘the Little Monsters’ een YouTube-filmpje geplaats waarin ze in een winkelcentrum in Gaga-outfits een dans uitvoerde op haar hits ‘Bad Romance’ en ‘Telephone’.

"Er is veel haat overal, maar wij blijven je altijd trouw. We respecteren je besluit om te cancelen. We houden van je Moeder Monster, tot het einde." Was de boodschap van de, in Gaga-kleding gehesen Indonesiërs.

Twitter

Lady Gaga reageerde over Twitter op de winkelcentrumoptredens: "Het maakte me zo hard aan het huilen. Ik hou zoveel van jullie. Jullie zijn de beste fans ter wereld."

Hieronder is de ‘Indonesian Little Monster Flash Mob Video’ te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie