Programma

Shirma Rouse over haar seksleven: 'Het liefst elke dag'

  1. Nieuwschevron right
  2. Shirma Rouse over haar seksleven: 'Het liefst elke dag'

In deze aflevering van Schaamteloos met Shay! vertelt Shirma Rouse waarom zij het roer omgooide en 50 kilo is afgevallen. Wat zij nou echt lekker vindt tijdens de seks. En praat ze openhartig over haar eenzaamheid.

In Schaamteloos met Shay gaat Shay Kreuger iedere week het gesprek aan met een Nederlandse zangeres. Met een aantal schaamteloze vragen probeert zij haar gast beter te leren kennen. Altijd respectvol en altijd op een toffe manier. In de derde aflevering praat ze met zangeres Shirma Rouse.

Afvallen

Rouse is maar liefst vijftig kilo afgevallen. "Waarom is deze reis gestart?", vraagt Shay zich af. "Ik ben dit jaar veertig jaar geworden en toen ik zevenendertig was heb ik een huis gekocht. Ik heb mijn rijbewijs gehaald, ik had een auto en toen dacht ik: 'Het laatste stukje is de liefde voor mezelf'. Ik was niet ongelukkig of ongezond, maar het was gewoon tijd", vertelt ze. "Ik ben nu vijftig kilo afgevallen, maar vijftig kilo terug was ik ook mooi."

Tijdens Schaamteloos met Shay! stelt Shay ook een stoute vraag aan Shirma, want wat vindt ze lekker op het gebied van seks? En waarom is ze af en toe eenzaam?

Bekijk de derde aflevering hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SCHAAMTELOOS MET SHAY!

In Schaamteloos met Shay gaat Shay Kreuger iedere week het gesprek aan met een Nederlandse zangeres. Met een aantal schaamteloze vragen probeert zij haar gast beter te leren kennen. Altijd respectvol en altijd op een toffe manier.

Foto omslag: BNNVARA

Ster advertentie
Ster advertentie