Programma

Gerard Joling is jarig en mag als cadeau zijn eigen plaat aanvragen

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard Joling is jarig en mag als cadeau zijn eigen plaat aanvragen

Gerard Joling is 60 jaar geworden! Helaas voor Gerard dit jaar geen knalfuif, maar Gijs weet wel een manier om de pijn te verzachten.

Of Gerard zelf had verwacht dat hij de 60 jaar zou aantikken? Reken maar van niet. "Ik ben iemand die laat naar bed gaat, veel onderweg is en ik drink natuurlijk graag een borreltje", vertelt Gerard. "Maar ik moet het maar accepteren." Helaas is zijn zestigste verjaardag een coronaverjaardag, wat betekent dat hij al zijn grootse plannen heeft moeten afzeggen. "Ik had al heel veel voorbereid. Ik doe het eigenlijk bijna altijd, een lekker feest geven, maar dat kan dit jaar helaas niet doorgaan. Gelukkig zitten we allemaal in hetzelfde schuitje", vertelt Gerard tegen Gijs.

Ticket To The Tropics

Gijs heeft een leuk cadeau in petto voor Gerard. Hij mag een plaat ván zichzelf, vóór zichzelf aanvragen. Gerard staat met zijn mond vol tanden: "Nee, dat meen je niet", zegt hij verbaasd. Gijs heeft Gerards hele repertoire voor zijn neus en kan dus uit alle mogelijke nummers kiezen. Gerard: "Doe dan maar 'Ticket To The Tropics'. Ja lekker." Gelukkig kan Gijs hem ook nog een beetje gerust stellen: "Voor je 65e ga jij dat gouden feest meemaken."

Welke wensen heeft Gerard? Beluister het gesprek tussen Gijs en Gerard hieronder:

Gerard Joling 60 jaar!

Gijs 2.0

Je hoort Gijs iedere werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur met Gijs 2.0 op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie