Programma

Nick & Simon & gasten

  1. Nieuwschevron right
  2. Nick & Simon & gasten

Op 11 oktober staan Nick & Simon in GelreDome. Dit weekend hebben ze naast The Opposites en Johannes Rypma ook Paul de Leeuw en Guus Meeuwis erbij.

"De twee grootste namen in de Nederlandse muziek"

De laatste gastartiesten voor het Sterker in GelreDome-concert van Nick & Simon op 11 oktober zijn dit weekend bekendgemaakt. Het duo liet eerder weten The Opposites en The Voice-finalist Johannes Rypma te hebben gestrikt als gastartiesten, aan dat rijtje zijn nu ook Guus Meeuwis en Paul de Leeuw toegevoegd. “Het is een eer Guus Meeuwis en Paul de Leeuw te mogen verwelkomen als gasten. Dat twee van de grootste namen in de Nederlandse muziek, hun opwachting willen maken tijdens ons concert doet ons goed!”, aldus Nick en Simon op hun website.

Sterker

Het concert Sterker in GelreDome is vernoemd naar het laatst verschenen album Sterker. Het album kwam vorig jaar direct binnen als gouden plaat op de eerste plaats in de albumlijsten. Twee maanden later behaalde het de platina status en ook werd het album bekroond met een Edison in de categorie Beste Album.

Ster advertentie
Ster advertentie