Programma

Jan-Willem Start Op wint de Gouden RadioRing 2020

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem Start Op wint de Gouden RadioRing 2020

Jan-Willem Start Op heeft de Gouden RadioRing 2020 gewonnen! Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte maken volgens de luisteraar het beste radioprogramma.

Na een bewogen 2020 waarin massaal op de radio is afgestemd, zijn vanavond tijdens het 15e Gouden RadioRing Gala de belangrijkste radioprijzen van het jaar uitgereikt. Jan-Willem en Jeroen mogen zich met Jan-Willem Start Op de grote winnaar van de avond noemen. Zij horen sinds een paar jaar bij het ochtendritueel van een grote groep Nederlandse luisteraars en mochten na duizenden stemmen de befaamde publieksprijs in ontvangst nemen.

'Dit is echt ongelofelijk'

"Niet normaal! Wow. Ik sta helemaal te shaken", krijgt de overrompelde Jan-Willem nog net uit zijn mond als hij de ring in ontvangst neemt. "Ik wil alle luisteraars bedanken voor het stemmen, want dankzij jullie staan wij hier." Ook Jeroen is de luistervrienden van de show dankbaar: "Wat een eer! Dit is echt ongelofelijk. Dat je de liefde voelt, maar nu ook zo krijgt bevestigd."

Naast Jan-Willem en Jeroen waren ook Mattie en Marieke (Qmusic), The Boom Room (SLAM!), Arbeidsvitaminen (NPO Radio 5) en KINKSTART (KINK) genomineerd.

Zilveren RadioSter Vrouw

Naast de Gouden RadioRing werden er meer prijzen uitgereikt. Zo waren onze eigen Annemieke Schollaardt en Emmely de Wilt genomineerd voor de publieksprijs Zilveren RadioSter Vrouw. Deze onderscheiding ging uiteindelijk naar Marieke Elsinga.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie