Naar homepage
Programma

Maroeska zou nogmaals meedoen met Heel Holland Bakt

  1. Nieuwschevron right
  2. Maroeska zou nogmaals meedoen met Heel Holland Bakt

Deelneemster Maroeska Metz vertelt in 't Wordt Nu Laat over haar avontuur bij Heel Holland Bakt en ze heeft een rolletje in The Passion 2019!

Maroeska Metz is de veelbesproken kandidate van Heel Holland Bakt. In het begin van het seizoen ontstaat er ophef over de deelname van Maroeska. Ze heeft in het verleden een kookboek geschreven en werkt als cateraar, het publiek vindt daarom niet dat zij gezien kan worden als amateurbakker. Carolien vraagt hoe ze hier op terugkijkt.

Camerabewust

Ondanks de ophef zou Maroeska zo weer meedoen aan een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt: “Ik zou wel nog een keer meedoen ja.” Ze legt uit dat ze het wel wat anders zou aanpakken. De thuisbakkers zijn natuurlijk niet gewend aan de camera’s om zich heen en Maroeska was hier persoonlijk ook niet zo mee bezig. “Ik zou nu iets anders voor de camera gaan staan. Ik ben helemaal niet bezig geweest met hoe ik op de camera over zou komen. Als ik een tweede keer mee zou doen, was ik meer bewust geweest van de camera", aluds Maroeska.

Benieuwd naar wat Maroeska dan precies anders zou doen? Bekijk de video hier:

Rol in The Passion

Maroeska laat verder weten dat ze een rol heeft in The Passion. Zelf kon ze niet geloven dat ze gevraagd werd: "Ik barstte eerst in lachen uit. Ik vond het zo ontzettend grappig." Ze hoopte het brood te mogen bakken voor Jezus en zijn volgelingen. Uiteindelijk werd dit toch net iets anders. Check hier welke rol Maroeska precies gaat vervullen en wat ze wel heeft gebakken:

Luister hier alle fragmenten van het interview met Maroeska Metz.

't Wordt Nu Laat

Je hoort 't Wordt Nu Laat van dinsdag tot en met vrijdag van 00:00 uur tot 02:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie