Programma

Lilianne Ploumen over haar voorliefde voor Peter Gabriel

  1. Nieuwschevron right
  2. Lilianne Ploumen over haar voorliefde voor Peter Gabriel

In een nieuwe aaflevering van Ingelijst praat Ruud met de lijsttrekker van PvdA: Lilianne Ploumen.

Vanaf 22 februari is Ruud de Wild te zien met het programma Ingelijst op NPO 1. Twee weken lang komt een lijststrekker van een politieke partij langs in zijn atelier in Amsterdam voor een gesprek over muziek, kunst en politiek. De Wild gaat op zoek naar de soundtrack van het leven van de politici en vraagt in het persoonlijke gesprek naar hun ambities en drijfveren.

Onrecht

'Als ik onrecht zie is het eerste wat ik denk: 'ik moet iets doen!'', aldus Ploumen in het gesprek met Ruud. In gesprek hebben ze het verder over haar voorliefde voor Peter Gabriel. De belangrijkste songtekst van de politicus verwerkt Ruud tijdens de aflevering in een schilderij.

Lilianne Ploumen (PvdA) - Ingelijst

NPO 1

Speciaal voor de Tweede Kamerverkiezingen 2021 gaat Ruud de Wild elke dag in gesprek met een lijsttrekker. Samen praten ze over politiek én muziek, met een schilderij als resultaat. Het programma is vanaf maandag 22 februari tot en met vrijdag 5 maart na het late NOS Journaal (rond middernacht) te zien op NPO 1.

NPO Luister

Het programma Ingelijst is ook als podcast te beluisteren. Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire podcasts en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor iPhone of Android.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie