Programma

Jaap Reesema scoort na succes in België een TopSong met 'Nu Wij Niet Meer Praten'

  1. Nieuwschevron right
  2. Jaap Reesema scoort na succes in België een TopSong met 'Nu Wij Niet Meer Praten'

De zanger is al zeer geliefd bij onze zuiderburen, maar Jaaps duet met Pommelien Thijs kan weleens zijn doorbraak betekenen in Nederland.

Het winnen van X-Factor bracht Jaap in Nederland een bescheiden succes, maar hij timmerde vooral aan de weg in België. In Aan De Slag! vertelt Jaap erover. "Inmiddels ben ik al drie, vier jaar bezig in België." Vanuit zijn deelname aan Liefde voor Muziek, de Vlaamse versie van Beste Zangers, scoort hij bij onze zuiderburen dan ook een grote hit met 'Kom Wat Dichterbij'. Nu scoort 'Nu Wij Niet Meer Praten' ook erg goed in Nederland. Jaap kan zijn oren bijna niet geloven als Bart hem vertelt dat Pommelien en hij de TopSong hebben. "Nee! Oh, dat is feest. Te gek! Daar ben is heel trots op", zegt hij. Als Jaap Pommelien inbelt in het gesprek is ook zij verrast. "Wauw, super. Dat is ongelofelijk fijn nieuws."

Bart verrast Jaap en Pommelien met NPO Radio 2 TopSong voor 'Nu Wij Niet Meer Praten'

Marco Borsato emotioneel door het nummer

In het nummer zingt Jaap over zijn grote voorbeeld Marco: "Zing jij nog steeds mee met liedjes van Marco?". Marco was zelf blij verrast over het nummer en vindt het prachtig. Hij liet Jaap zelfs persoonlijk weten dat hij er een traantje om heeft gelaten, na alle commotie rondom zijn scheiding met Leontien.

Luister hieronder naar de NPO Radio 2 TopSong van aankomende week:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO Radio 2 TopSong

Elke week roepen we één track uit tot TopSong. Abonneer je nu ook op onze Spotify-playlist waar je alle NPO Radio 2 TopSongs op een rijtje vindt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

​Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie