Programma

Jesse Klaver gedijt goed in karaokebar

  1. Nieuwschevron right
  2. Jesse Klaver gedijt goed in karaokebar

GroenLinks-lijsttrekker Jesse Klaver is te gast bij Jan-Willam Start Op om daar te kletsen over zijn ambities voor het premierschap en hij licht tevens zijn - soms verrassende - muzieksmaak toe.

Tot aan de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart komen de lijsttrekkers van de belangrijkste partijen ’s ochtends langs bij Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte. Vrijdagochtend werd Jesse Klaver verwelkomd in de studio. Hij kreeg de vraag voorgelegd of GroenLinks bij de volgende kabinetsformatie wel mee wil regeren. "Deze keer gaat het lukken", zegt Klaver vol overtuiging.

Dolly Parton in de karaokebar

Ook de muzieksmaak van de GroenLinks-leider wordt onder de loep genomen. Zo staan onder anderen Boudewijn de Groot en Kane op zijn Top 2000-stemlijstje. Opmerkelijk is de inclusie van Islands In The Stream, het door de Bee Gees geschreven duet van Dolly Parton en Kenny Rogers. Jeroen ziet het al helemaal voor zich dat Klaver dit meezingt in een karaokebar. "Ik gedij goed in een karaokebar", lacht de politicus. "Ik ben dan Dolly."

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie