Programma

Birdy dit najaar in de Melkweg

  1. Nieuwschevron right
  2. Birdy dit najaar in de Melkweg

De 17-jarige zangeres zal op 5 oktober een exclusieve show geven in de Melkweg te Amsterdam.

Debuut

De Engelse Birdy maakte twee jaar geleden haar debuut in de lage landen, met haar gelijknamige debuutalbum. Het geluid van het toen nog 15-jarige zangeresje maakte een behoorlijke indruk op de Nederlandse luisteraars; het album behaalde hier binnen no time de platina-status. Het nummer ‘Skinny Love’, afkomstig van de plaat, werd zelfs het meest gedownloade nummer van 2011.

Knallend succes

Ook de twee optredens die Birdy vorig jaar heeft gegeven in Muziekgebouw aan 't IJ en de Koninklijke Schouwburg in Den Haag waren een knallend succes: ze waren binnen 5 minuten uitverkocht.

Kaartverkoop

Op 5 oktober keert de kleine zangeres met haar grote stem weer terug naar Nederland voor een optreden in de Melkweg in Amsterdam. De kaartverkoop voor de show start op zaterdag 3 augustus 3 om 10.00 via o.a. de website van de Melkweg en Ticket Service Nederland.

Fire Within

Naast het optreden in de Melkweg staat er voor dit najaar ook een nieuw album van Birdy op de planning. De nieuwe plaat heet Fire Within en zal vanaf vrijdag 20 september in de Nederlandse muziekwinkels liggen. Luister hieronder alvast naar de nieuwe single ‘Wings’.

Ster advertentie
Ster advertentie