Programma

Mooie actrices die zingen

  1. Nieuwschevron right
  2. Mooie actrices die zingen

Scarlett Johansson heeft een succesvolle filmcarri

Ladies only

Ze werkt samen met Este, bassist van de uit 3 zussen bestaande groep Haim -doorgebroken met poppy songs als 'Don't Save Me'-. Hierin wordt de filmster bijgestaan door 3 andere dames. De producer van de muziek is Dave Sitek, bekend van de Amerikaanse band TV On The Radio. Hiermee bouwt Johansson een aardig repertoire op: na samenwerkingen met Dean Martin, David Bowie en Lulu Gainsbourg (ja, de zoon van) is deze groep de volgende stap. Hoe de club heet? The Singles!

Beluister het lied 'Candy', dat inspiratie bij groepjes als The Bangles vond.

Actrices met zangstem

Nu is Scarlett misschien het meest recente voorbeeld van een Hollywood schoonheid die haar zangstem uitprobeert, maar ze is zeker niet de eerste! Denk aan Kate Winslet: de Titanic zangeres probeerde in de jaren '90 een Kersthit te scoren met 'What If'. Het lukte haar bijna... Dan hebben we ook Nicole Kidman, die in de film Moulin Rouge! haar innerlijke operavedette ontdekte en in de armen van Robbie Williams belandde.

Juliette, Jennifer en Carice

Bekijk hierboven ook het werk van Juliette Lewis (Natural Born Killers, From Dusk Till Dawn), Jennifer Lopez (Selena, The Wedding Planner), Jennifer Love Hewitt (The Ghost Whisperer) en onze eigen Carice van Houten (Valkyrie, Ik Omhels Je Met 1000 Armen)

Er zijn er nog meer... weet jij er nog een paar toe te voegen?

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie