Programma

Liefde is voor iedereen: De Wild in de Middag en De Staat van Stasse live vanuit Westerkerk

  1. Nieuwschevron right
  2. Liefde is voor iedereen: De Wild in de Middag en De Staat van Stasse live vanuit Westerkerk

De Wild in de Middag en De Staat van Stasse zenden donderdag en vrijdag live uit vanuit de kerk in hartje Amsterdam.

Vanaf vandaag wordt de Westerkerk in Amsterdam, gelegen naast het Homomonument, in regenboogkleuren verlicht. Op die manier wil KRO-NCRV tijdens de start van Pride Amsterdam Nederland verder in regenboogkleuren zetten, om acceptatie van LHBTIQ+'ers te bevorderen. Want liefde is voor iedereen.

Dat de liefde voor iedereen is, is helaas nog altijd niet vanzelfsprekend. Ook in Nederland. Daarom staan De Wild in de Middag en De Staat van Stasse in het teken van diversiteit. Zo schuiven gasten als André van Duin en Gerard Joling aan en delen luisteraars hun liefdesverhalen. Ook is er livemuziek én de aftrap van de NPO Radio 2 Love List.

LoveList

Op vrijdagavond 30 juli is ook vanaf 16.00 uur de NPO Radio 2 LoveList te horen op NPO Radio 2. Een lijst met alleen maar nummers die te maken hebben met liefde. Liefdesliedjes, break-up songs of juist een ongemakkelijk liedje waar jij en je geliefde gewoon heel goed op gaan. Alles op verzoek! Vraag dus nu jouw plaat aan door een berichtje te sturen via de gratis NPO Radio 2 app.

Uitzendingen vanuit de Westerkerk in Amsterdam

De Wild in de Middag hoor je donderdag en vrijdag bij KRO-NCRV tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit de Westerkerk. De Staat van Stasse hoor je donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Pride & Morad

De vrijdagavond op NPO Radio 2 staat ook in het teken van Pride. Morad El Ouakili presenteert van 22.00 tot 02.00 uur een speciale uitzending, vol met mooie verhalen en platen die gelinkt zijn aan het thema.

Foto: KRO-NCRV / Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie