Programma

Theaterseizoen geopend

  1. Nieuwschevron right
  2. Theaterseizoen geopend

Dit weekend vindt de jaarlijkse Uitmarkt plaats in Amsterdam, d

Foto: Jaap Reedijk

Yentl en De Boer

"Dit muzikale cabaretduo won afgelopen jaar de Annie M.G. Schmidtprijs en is een geweldige aanwinst voor het Nederlandstalige kleinkunstlied." Met hun programma De Snoepwinkel Is Gesloten staat het duo Yentl en De Boer aankomend theaterseizoen door heel Nederland, bekijk de speellijst hier.

Kim van Zeben

"Grappig, muzikaal, absurd en razend knap. Wat Kim met haar stem kan, alleen al daarom een must see!" Vanaf februari 2016 staat Kim van Zeben vier maanden lang door heel Nederland, met haar programma De Tweede Van Zeben.

Van der Laan en Woe

"Geestig, spitsvondig, snel, actueel en met een hoog muzikaal niveau. Echte vakmannen!" Het duo is regelmatig te zien in het televisieprogramma De Kwis. Aankomend seizoen zijn Niels van der Laan en Jeroen Woe ook te zien in het theater met hun programma Alles Eromheen.

Johan Goossens

"Een traditionele cabaretier met unieke verhalen. Mooie en grappige liedjes afgewisseld met anekdotes over hemzelf en zijn werk als leraar op een ROC." Van Sneek tot Venray, Johan Goossens doet van nu tot mei 2016 verschillende theaters aan met zijn programma Daglicht.

Vrijdag & Sandifort

"Snelle hilarische absurde sketches. Geweldige zangstemmen. Muzikaal, fris en eigentijds." Remco Vrijdag en Martine Sandifort gaan dit seizoen touren met hun tweede gezamenlijke voorstelling: Lo?yly. Benieuwd waar ze spelen? Bekijk hier de speellijst.

Ster advertentie
Ster advertentie