Programma
BNNVARA

Hoe Jan-Willem het deed als ober? First Dater Astrid geeft een recensie!

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe Jan-Willem het deed als ober? First Dater Astrid geeft een recensie!

Jan-Willem kreeg afgelopen maart een uniek verjaardagscadeau: een snuffelstage in de bediening van First Dates. Afgelopen zaterdag was het zover!

Als er over één tv-programma vaak gesproken wordt in de ochtendshow, dan is het wel het First Dates. Eén van Jan-Willems favoriete programma's om te kijken voordat 'ie gaat slapen. Die fascinatie voor het programma zette Jeroen om in een bijzonder cadeau: Jan-Willem mocht als eerste Nederlander ooit een dagje op snuffelstage bij First Dates. Hij kreeg een short en een strik om en werd afgelopen zaterdag meteen in het diepe gegooid: hij mocht namelijk gelijk tafels gaan bedienen.

'Ik ken hem ergens van'

Aan één van die tafels zat luisteraar Astrid, die op blind date ging in het programma. Bij haar ontfutselt Jeroen alvast een eerste recensie van Jan-Willems ober-kwaliteiten. "Ik vond het een goede ober, hij kwam een beetje zenuwachtig over", lacht Astrid. Tijdens de date had NPO Radio 2 luisteraar Astrid niet meteen door wie haar ober was. "Ik zat te eten, de ober kwam aan de tafel en ik dacht: 'Ik ken hem ergens van.' Maar er ging niet direct een belletje rinkelen."

'Niet heel ervaren'

Astrid verklapt alvast dat Jan-Willem geen glazen wijn op haar heeft laten vallen. "Het duurde ook even met het opschrijven van de bestellingen. Toen dacht ik wel van: 'Het komt nog niet heel ervaren over", vertelt Astrid. Hoewel ze ruimte voor verbetering zag, was ze wél heel tevreden over ober Jan-Willem. Haar TripAdvisor recensie: "Het is een hele vriendelijke ober, heel meegaand en geïnteresseerd in z'n klanten. Hij doet het eigenlijk gewoon heel goed."

Bekijk hieronder het hele gesprek:

Video niet beschikbaar

Jan-Willem in First Dates

Wil je de aflevering zien? Deze zal waarschijnlijk in december te zien zijn op NPO 3. Op deInstagram, Twitter en Facebook van Jan-Willem Start Op! houden we je op de hoogte van de exacte uitzenddatum, zo gauw deze bekend is.

Ster advertentie
Ster advertentie