Naar homepage
Programma

Top 2000 Cover Contest

  1. Nieuwschevron right
  2. Top 2000 Cover Contest

Na het grote succes van vorig jaar is er dit jaar weer een Top 2000 Cover Contest. Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar originele covers van hits uit de Top 2000. Rockbands, singer-songwriters en andere muzikanten kunnen zich uitleven op vijf nummers uit de afgelopen decennia.

Rockbands, singer-songwriters en andere muzikanten kunnen zich uitleven op vijf nummers uit de afgelopen decennia. Om het wat overzichtelijker te maken kunnen niet alle nummers uit de Top 2000 gecoverd worden, maar is er een selectie gemaakt van vijf nummers waar de muzikanten uit kunnen kiezen.

Nummers

'Little Green Bag' – The George Baker Selection
'House For Sale' – Lucifer
'Ik Kan Het Niet Alleen' – De Dijk
'In nije dei' – De Kast
'Love You More' - Racoon

Finale

Presentator Bert Kranenbarg neemt wederom de honneurs waar voor deze wedstrijd. De winnaar wordt op vrijdag 23 december bekend gemaakt tijdens een live uitzending in het Top 2000 café in Beeld en Geluid.

Winnaar

De jury bestaat uit producer Jochem Fluitsma, zangeres/muziekcoach Esther Hart en Radio 2-muziekmanager Ron Stoeltie. De winnaar krijgt niet alleen airplay op Radio 2, maar ook een opname in een professionele geluidsstudio met Jochem Fluitsma.

Wil je meedoen of meer informatie? Bekijk dan de website!

Ster advertentie
Ster advertentie