Programma

Jan-Willem niet de Mol

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem niet de Mol

Donderdagavond was de 8e aflevering van Wie Is De Mol en onze Jan-Willem heeft een rood scherm gekregen en is dus niet de mol... Maar wie dan wel?

Jan-Willem werd door veel WIDM-kijkers verdacht. En Stefan Stasse dacht zelfs bewijs gevonden te hebben dat de DJ zijn medespelers opzettelijk saboteerde. Jan-Willem zei vorige week namelijk over Sex and the City-actrice Sarah Jessica Parker: "Sorry dat ik het zeg, maar zij heeft echt een lompe nep kin." In De Staat Van Stasse werd dit fragment achteruit afgespeeld. Dan lijkt het erop dat Jan-Willem zegt: "Ik ben de Mol."

Niet de Mol

Molkenner Joeri van Breukelen beweerde al langer dat Jan-Willem helemaal niet de Mol was. Luister hierboven naar het betoog.

Geen finalist

Helaas, hij haalde wel het paradijs maar net niet de eindstreep! In de Roodshow op vrijdag beantwoordde Jan-Willem vragen over de spannende afgelopen uitzending. Zelfs Bingobabe Wendy was overtuigd van JW's Molheid, en ook de DJ wist het uiteindelijk nier meer: hij vond het ook raar om elke week zijn Molverdachten te zien verdwijnen.

Op de vraag van luisteraar Anne of hij zich expres zo verdacht gedroeg zei hij dat hij zich voorgenomen had niet expres te lopen 'mollen', maar wel expres zoveel mogelijk T-shirts met tekst had meegenomen! Tja, het blijft een spelletje...

Luister hier naar de gesprekken die Jan-Willem eerder met afvallers had & hierboven naar zijn eigen verhaal!


Roodshow

Presentatie: Jan-Willem Roodbeen
ma-vr 14:00 - 16:00 op Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie