Programma

Bryan Adams live!

  1. Nieuwschevron right
  2. Bryan Adams live!

Bryan Adams heeft zijn nieuwe album Get Up! uitgebracht. Hij was te gast bij Ekdom In De Ochtend om zijn nieuwe single 'Brand New Day' te spelen.

Geen album

Als Bryan Adams begint met het schrijven van liedjes voor Get Up!, is het nog helemaal niet de bedoeling dat het een album wordt. "We waren gewoon liedjes aan het maken, ik schreef ze stuk voor stuk achter elkaar en bij het zesde nummer dacht ik 'dit zou weleens een album kunnen worden.' Dus maakten we er een album van."

Oude bekenden

Samen met Jim Vallance heeft hij al veel nummers geschreven en ook voor dit nieuwe album schijft het duo samen liedjes. Ook werkt Adams opnieuw samen met producer Jeff Lynne en volgens de zanger is dat goed terug te horen op het album: "Je kunt zijn herkenbare drumgeluid terughoren op het album. Ik wil altijd teveel dingen in mijn nummers stoppen, maar hij haalt het eruit en brengt het terug naar een simpelere versie. Daar houd ik van."

Tour

Voor zijn nieuwe album gaat Bryan Adams op tour. Op 24 mei 2016 staat hij in de Amsterdamse Ziggo Dome. Het is niet de eerste keer dat hij op dit podium staat. Eind vorig jaar gaf hij er ook al een concert.

Bekijk hier het optreden van Bryan Adams in de Radio 2 studio.

Bekijk hier het interview bij Ekdom In De Ochtend.

Ster advertentie
Ster advertentie