Programma

Meer Voilà op Barbara Pravi's nieuwe album

  1. Nieuwschevron right
  2. Meer Voilà op Barbara Pravi's nieuwe album

Een maand na haar songfestivalavontuur ziet het leven van Barbara Pravi er vrijwel hetzelfde uit, op één ding na. Dat vertelt ze vanochtend in Jan-Willem Start Op.

Met de betoverende Franse chanson Voilà werd Barbara Pravi tweede op het Eurovisie Songfestival. Het is inmiddels al bijna een maand geleden dat het liedjesspektakel in Ahoy plaatvond en Barbara's leven is alweer redelijk terug naar 'normaal'. "Mijn leven is wel enigszins veranderd", vertelt Barbara. "Omdat mensen me op straat herkennen. Maar verder... Ik heb dezelfde vrienden, hetzelfde team, dus de rest is normaal."

Eind augustus nieuw album

Inmiddels is Barbara terug in Frankrijk, maar haar eerste tour naar Nederland staat al gepland. "Ik kan niet wachten. Sommige shows zijn al uitverkocht, dus ik ben súper súper blij", vertelt Barbara enthousiast. Begin april 2022 zal ze optredens geven in Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. De Franse zangeres komt dan in ieder geval niet met lege handen. Eind augustus komt er namelijk een nieuw album uit en we kunnen zeker rekenen op meer liedjes als Voilà. "Het is heel chansons françaises", legt Barbara Pravi uit. "Het is helemaal Frans, we gebruiken veel instrumenten zoals violen en fluiten. Grote melodieën, maar ook wat kalmere melodieën. Er zit heel veel in."

Check hieronder het hele gesprek:

Meer 'Voilà' op Barbara Pravi's nieuwe album

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: AFP / Kenzo Tribouillard

Ster advertentie
Ster advertentie