Programma

Michelle David & The Gospel Sessions TopSong met vrolijke track

  1. Nieuwschevron right
  2. Michelle David & The Gospel Sessions TopSong met vrolijke track

Op 6 maart bracht Michelle David & The Gospel Sessions hun nieuwste album The Gospel Sessions, Vol. 4 uit met kerntrack 'Victory!'. Deze vrolijke single is deze week TopSong op NPO Rado 2!

2019 was een zwaar jaar voor Michelle David. Ze kreeg namelijk te horen dat ze borstkanker had. Dat kwam als een donderslag bij heldere hemel. Gelukkig gaat het inmiddels weer goed en brengt de band weer prachtige nieuwe muziek uit, waaronder TopSong 'Victory!'. Ze overwon kanker en zingt nu victorie!

Victory

'Victory!' kwam uit vlak voordat de band The Gospel Sessions, Vol. 4 uitbracht. In een interview met Jan-Willem van begin maart, vertelt de zangeres dat ze een zware periode doormaakte. "Gelukkig voel ik me alles bij elkaar erg 'victorious'", vertelt Michelle. "Het album spreekt tot de ziel en het hart. Het is victory all the way." De kernplaat 'Victory!' is een lekkere, vrolijke track met latin-klanken. Ideaal voor deze zonnige dagen. En laat jij daar nu eens lekker van kunnen genieten, want de track wordt aankomende week extra veel gedraaid op NPO Radio 2!

Bart mag Michelle David verrassen met de TopSong van deze week:

‘Victory!’ van Michelle David & The Gospel Sessions is NPO Radio 2 TopSong

Beluister hieronder 'Victory!' van Michelle David & The Gospel Sessions:

AAN DE SLAG!

Je hoort Bart Arens iedere werkdag met Aan De Slag! tussen 09:00 en 12:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Hans-Peter van Velthoven

Ster advertentie
Ster advertentie