Programma

Suzan & Freek cancellen complete clubtour wegens corona

  1. Nieuwschevron right
  2. Suzan & Freek cancellen complete clubtour wegens corona

De concerten die in september en oktober zouden plaatsvinden zijn geannuleerd wegens het coronavirus. Dat laten Suzan & Freek weten op Instagram.

De concerten kunnen niet doorgaan, omdat de anderhalvemetermaatregel niet gehanteerd kan worden. De shows stonden in eerste instantie op de planning voor april, maar werden verplaatst naar september en oktober. Helaas kunnen ook deze shows niet doorgaan. De twee Antwerpen-shows in november gaan vooralsnog door.

Geen vervangende data

Er zijn geen vervangende data gekozen. Suzan & Freek lichten op Instagram toe waarom die keuze is gemaakt: "Omdat we niet weten wanneer we wél weer voor zulke grote hoeveelheden mensen mogen spelen en we jullie niet in onzekerheid willen laten zitten door de tour nog één of meerdere keren te moeten verzetten, hebben we besloten de tour te annuleren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe single met Snelle

Vorige week bracht het duo een nieuwe single uit met zanger Snelle. 'De Overkant' is hun eerste samenwerking ooit. "Dat we het backstage en op het podium goed met elkaar konden vinden wisten we al, maar ook in de studio klikte het meteen", vertellen Suzan & Freek op Instagram. "'De Overkant' gaat over de liefde voor de plek waar we alledrie vandaan komen." En daarmee is de single een eerbetoon aan de Achterhoek, waar de drie zijn opgegroeid.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie