Programma

De leukste berichten van luisteraars: DI-RECT op bezoek en tongbrekers

  1. Nieuwschevron right
  2. De leukste berichten van luisteraars: DI-RECT op bezoek en tongbrekers

Jullie gebruiken onze app massaal om leuke berichtjes naar de studio te sturen. We krijgen er alleen zoveel dat we ze onmogelijk allemaal kunnen beantwoorden. Daarom zetten we er hier nog een paar in het zonnetje!

En die grote hoeveelheid appjes zorgt ook wel voor wat twijfels bij sommige luisteraars. Zo vraagt Nien zich daarom af of wij al die appjes eigenlijk wel lezen:

Nou Nien: dit is het bewijs! Elke dag worden alle appjes met plezier gelezen. Door de redactie en natuurlijk ook door de dj's in de studio. Blijf dus vooral berichten sturen met de NPO Radio 2-app!

De kat krabt de krullen van de trap

Wat is de moeilijkste tongbreker? Dat vroeg Jan-Willem zich af in Jan-Willem Start Op. En dat hoefde hij geen tweede keer te vragen. Enthousiast gingen onze luisteraars aan de slag om de meest complexe tongbrekers te bedenken! Lukt het jou om ze uit te spreken?

Wij hadden er moeite mee Joanneke, Shirley en Chris! Is het het jullie zelf wel gelukt?

In 2016 liet Bart tijdens Aan De Slag! de Nederlandse band Causes tongbrekers uitspreken. De eer was aan hun Britse frontman Rupert Blackman. Een Engelsman die Nederlandse tongbrekers uitspreekt? Dat ging er zo aan toe...

DI-RECT zorgt voor snelheid

Heb jij ook een oppepper nodig in de ochtend? Dan is muziek van DI-RECT hét hulpmiddel tegen je vermoeidheid. Ze speelden deze week live bij Jan-Willem Start Op en zorgden ervoor dat alle luisteraars een flinke energieboost kregen! Sommige luisteraars werden zelfs een beetje rebels...

Hoewel we dit rebelse gedrag niet toejuichen, snappen we heel goed dat je dit een lekker nummer vindt! Laten we een deal maken, Iwan. Wij zorgen er nu voor dat jij nog een keer van het optreden kan genieten, maar dan hou jij je volgende keer netjes aan de snelheid. ?Hebben we een deal? Mooi, komt 'ie:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tikkeltje langer in de auto

De overheid is druk in gesprek om de maximumsnelheid op de snelweg naar 100 km/u te verlagen. Leg je veel afstand op de snelweg af op weg naar werk? Dan is het verstandig om straks eerder van huis vertrekken.

Dat wordt straks een lange rit naar werk Noah... Maar dit betekent wel dat je extra lang naar NPO Radio 2 kan luisteren! ?En omdat we blij zijn dat je je auto aan de kant hebt gezet om te appen, willigen we je verzoekje graag in. Geniet van 'The Lost Boy'!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO Radio 2 app

Wil je ook iets kwijt? Heb je een tip voor ons? Wil je een nummer aanvragen om je door de dag heen te slepen? Laat het ons dan weten via onze NPO Radio 2-app, te downloaden voor Android of voor iOS.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie